Verhalenroute Tilburg

De Verhalenroute, in samenwerking met Stadslab CuPuDo en Artwalks Tilburg, laat je Tilburg als een kunstwerk beleven. De route is ongeveer 1 kilometer lang.

De route wijst de weg van Natuurmuseum Brabant naar de andere stedelijke musea. Op elf punten zijn geluidsfragmenten met sterke verhalen te horen. De punten zijn te herkennen aan stripachtige logo’s aan lantaarnpalen – of te vinden op de interactieve plattegrond.

Kunstenaars Frank Koolen en Bas Fontein hebben een concept ontwikkeld dat bestaat uit drie routes in Tilburg. Deze kunstroutes verbinden het station Tilburg en de Tilburgse musea met elkaar. Dit is de eerste route in de rij en je kunt hem vanaf nu wandelen met de app. Door bijzondere verhalen wordt je meegenomen en kijk je met andere ogen naar de stad!

Startpunt
VVV Tilburg Spoorlaan 47
5038 CB
Tilburg

Openbaar vervoer
De Verhalenroute start bij het Natuurmuseum en dit ligt naast Centraal Station Tilburg. Neem de trein of de bus naar het station en je bent gelijk op locatie.

Eigen vervoer
De Verhalenroute ligt midden in het centrum van Tilburg. Je kunt je auto parkeren in een van de parkeergarages in de buurt (Knegtel, Tivoli of Pieter Vreedeplein).brabant vertelt is een project van Kunstloc Brabant

Website © Afdeling Online