routes

Onderstaande routes zijn opgenomen in de brabant vertelt app. Je kunt in het starscherm van de app kiezen voor wandel- of fietsroutes. Sommige routes kun je zelfs met de auto rijden. Je kunt er ook voor kiezen via de kaart een route te zoeken.

Er worden regelmatig nieuwe routes toegevoegd. We houden je hiervan op de hoogte via Facebook, Twitter en Instagram.

Routes downloaden op je telefoon
Als je de routes uit de brabant vertelt app thuis alvast downloadt, kun je de routes ook gebruiken zonder dat je telefoon is aangesloten op het internet (wifi, 3G of 4G). Bekijk het filmpje (aan de rechterkant op deze pagina) voor een instructie.

Als je de routes lang geleden hebt gedownload via de app kan het zijn dat er ondertussen routewijzigingen zijn aangebracht. Misschien is er een tijdelijke omleiding of zijn er extra punten toegevoegd die de moeite waard zijn om te bekijken. Ga in dat geval naar  ‘***” in het menu van de app en kies voor ‘beheer downloads’. Vervolgens klik je op de route om hem te kunnen verwijderen. Nadat je de route hebt verwijderd kun je de route via het startscherm van de app opnieuw downloaden.

Jouw route in de app brabant vertelt?
Jouw bestaande route opnemen in de app of een nieuwe (kunst)route ontwikkelen? Neem contact op via brabantvertelt@kunstlocbrabant.nl. Brabant Vertelt

brabant vertelt is een project van Kunstloc Brabant

Website © Afdeling Online