Nieuwe routes in gemeente Gilze en Rijen

9 mei 2018, door Rhiannon Coolen.

Gemeente Gilze en Rijen brengt kunst in beeld en dat doen ze samen met brabant vertelt! Alle kunstwerken in de gemeente Gilze en Rijen zijn geïnventariseerd en op de kaart gezet. Met mooie foto’s en interessante teksten zijn deze kunstwerken gebundeld in 2 nieuwe routes in de brabant vertelt app.

Het wandel- en fietsseizoen is ondertussen begonnen, het is dus de perfecte tijd om deze nieuwe routes uit te proberen. Langs deze route kom je prachtige gedichten tegen, allerlei soorten kunstwerken, kapelletjes en natuur. Kunstroute Gilze is 7 km en Kunstroute Rijen 11 km. Beide routes dus zowel goed om te fietsen als om te wandelen. De routes lopen natuurlijk door de dorpen Gilze en Rijen, maar ook door een deel van Molenschot en Hulten. Hieronder zie je enkele foto’s van de kunstwerken op de route. Meer informatie over de routes vind je hier. De routes zijn natuurlijk gratis te downloaden in de brabant vertelt app!

Ga jij deze route wandelen of fietsen? Laat het dan aan ons weten. Deel je foto’s op social media met #brabantvertelt of stuur een mailtje naar brabantvertelt@kunstlocbrabant.nl

brabant vertelt is een project van Kunstloc Brabant

Website © Afdeling Online