Een persoonlijke Boswachter Frans route in Brabant Vertelt

Ja hoor, daar is hij dan: de Boswachter Frans route. Een mooie route met prachtige natuur, kunst en erfgoed. Al enkele jaren is Boswachter Frans Kapteijns de ambassadeur van Brabant Vertelt. Met de komst van zijn eigen toren: Tour de Frans, vonden wij het een goed idee om hieromheen ook een persoonlijke route te creëren. Om hem te bedanken voor zijn harde werk, enthousiasme, kennis en inzet hebben we samen de Boswachter Frans route ontwikkeld.

Echter liggen er al veel mooie routes in de Kampina en daarom hebben we delen van bestaande routes van Natuurmonumenten gebruikt, maar dan met een twist. Bij ieder punt  kan je genieten van een persoonlijk verhaal van Frans, een video of een foto. Kortom erg bijzonder en heerlijk om door het gebied te wandelen ‘samen’ met Boswachter Frans.

Hij neemt je mee naar bijzondere plekjes, waaronder zijn eigen toren. Vertelt net de dingen die je niet zou opmerken als je alleen zou wandelen en meer. Ben je ook nieuwsgierig geworden? De route is vanaf nu gratis te downloaden in de Brabant Vertelt app.

Er staat er ook een wandeltocht samen met Boswachter Frans op de planning, maar daarover vertellen we later meer!

brabant vertelt is een project van Kunstloc Brabant

Website © Afdeling Online