Jouw route in de brabant vertelt app?

Jouw bestaande route opnemen in de app of een nieuwe route ontwikkelen? Dat is natuurlijk mogelijk! Neem contact op via brabantvertelt@kunstlocbrabant.nl.

Waarom Brabant Vertelt?
Brabant Vertelt is een onderdeel van Kunstloc Brabant. Kunstloc Brabant heeft als missie de waarde van kunst en cultuur in Brabant zichtbaar te maken. Door de app Brabant Vertelt verbinden we kunst en cultuur met erfgoed, recreatie en natuur. Met de app bundelen we de vele prachtige routes in Brabant, die we gezamenlijk promoten.

De app zorgt ervoor dat kunst, cultuur, erfgoed en natuur op een interactieve wijze erg toegankelijk is voor de Brabantste (en niet Brabantse) bewoners. Daarnaast heeft de app 10.000 downloads en wordt het onder de aandacht gebracht via social media, vlogs, column, persberichten en meer.

Ambassadeur Boswachter Frans Kapteijns
Als voormalig boswachter van de Kampina heeft hij een hele goede kijk op de natuur en al het moois wat de aarde ons te bieden heeft. Vandaar dat Frans Kapteijns zich samen met Brabant Vertelt inzet om zowel het wandelen/fietsen als de cultuur en natuur op een leuke manier bij het publiek onder de aandacht te brengen. Dit doet Frans onder andere door het schrijven van een maandelijkse column, de wekelijkse vlog op vrijdag, aandacht genereren via social media, en de aanwezigheid op evenementen.

Wie gingen je voor? 
Er zijn al veel mooie samenwerking binnen het project van Brabant Vertelt. Een actueel bestand van de routes in de Brabant Vertelt app vind je hier. 

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en nieuwe routes. Mocht je een route in de app van Brabant Vertelt toe willen voegen, laat dat dan zeker weten via brabantvertelt@kunstlocbrabant.nl of vul het onderstaande contactformulier in! 

fb_pxl_conversion_code:
fb_pxl_checkbox:
on

brabant vertelt is een project van Kunstloc Brabant

Website © Afdeling Online